You are currently viewing Åpent for påmelding: Vestibulære fagdager 2023!

Åpent for påmelding: Vestibulære fagdager 2023!

Det er endelig åpent for påmelding til Vestibulære fagdager 2023 som finner sted på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen den 27. – 28. april. Det blir et fyldig og godt faglig program med bidrag fra mange av våre dyktige medarbeidere over hele landet. Programmet er tverrfaglig og vil være relevant for alle som arbeider med vertigopasienter og vestibulære sykdommer, i år med spesiell vekt på diagnostikk. Detaljert program vil bli lagt ut så snart dette er klart. Vi håper at møtet også vil gi et fint utbytte sosialt og planlegger festmiddag på Radisson Blu Royal Hotel torsdag kveld!

Informasjon og påmelding:

https://gyroconference.eventsair.com/vestibulaere-fagdager-2023

Legg igjen en kommentar